Home
Het bestuur
Subsidie aanvragen
Het Groene Kruis
Reactieformulier
Service
Activiteiten 2017
Thema's 2017
Statuten
Projecten
Links

Wat doet het Groene Kruis?


Instellingen en organisaties met als doel Zorg en Welzijn voor de inwoners van de gemeente Heerlen, kunnen een financiële ondersteuning hiervoor krijgen. Zie tabblad "Subsidie aanvragen". 

Wij organiseren cursussen op het gebied van zorg en welzijn.

Daarnaast zijn wij binnen de gemeente Heerlen actief in de MO-adviesraad.

 In het voorjaar van 2016 wordt er in samenwerking met Alcander, indien er voldoende belangstelling is de 18e cursus "Gezond en vitaal ouder worden" georganiseerd. De lokatie, Heerlen of Hoensbroek, is afhankelijk waar vandaan de meeste deelnemers komen.  


Wij organiseren enkele keren per jaar lezingen welke te maken hebben met de gezondheid in het algemeen. Hierbij moet u denken aan thema's als dementie, homeopathie, medicijnen gebruik, problemen met ouder worden etc.

 


 

 

De voormalige leden van de vereniging  Het Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek zijn door Meander Zorgservice Parkstad benaderd om het lidmaatschap van Het Groene Kruis om te zetten in een abonnement op "Meander Zorgservice".   Hiermee wijzigt er in de dienstverlening niets ten opzichte van het voormalige lidmaatschap van Het Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek. De leden zijn schriftelijk geïnformeerd door Meander Zorgservice  

 

Top